Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

KVIZ IZ POZNAVANJA NJEMAČKE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 27 Studeni 2017 14:19
kviz1

U subotu, 25.11.2017. učenici njemačkog jezika imali su priliku sudjelovati na kvizu iz općeg poznavanja njemačke kulture i zemlje pod nazivom: „ Deutschlandquiz“ pod pokroviteljstvom Zemaljske udruge Podunavskih Švaba /ogranak Đakovo, a u organizaciji ŠSV Ekonomske škole Đakovo.

Interes za sudjelovanje su pokazale Emma Torijanac (3.ek) i Laura Baranja (4.ek)učenice koje pohađaju fakultativni program njemačkog jezika koji se u našoj školi prvi put organizira za veći broj polaznika, stoga nije bilo vremena za ozbiljniju pripremu, pa su se u pratnji svoje profesorice Ane Slačanac hrabro uputile na odredište i ravnopravno sudjelovale u konkurenciji od 61 natjecatelja od kojih su većina bila Đakovčani. Uz srednju školu Valpovo, delegaciju je poslala još samo našička škola, pa su naše učenice pokazale zavidnu razinu snalaženja jer su na rang listi uspjele zauzeti zlatnu sredinu.

Treba napomenuti da ovo natjecanje nema propozicije, pa se mogu prijaviti natjecatelji bilo koje kategorije učenja bez obzira na program i predznanje. Svrha je prvenstveno promocija njemačkog jezika, druženje s vršnjacima i novo iskustvo, pa je u vrijeme čekanja na rezultate za sve natjecatelje bio organiziran ugodni domjenak.

 

kvizz

 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner