Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

TERENSKA NASTAVA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 21 Prosinac 2017 17:46
terenska-nastava11

U ponedjeljak 18.12.2017., nakon „odrađene svoje smjene“, učenici 2. Prod, 3. Prod, 1. Kom i 3. Kom sa svojim profesoricama Snježanom Krnjajić-Lerinc, Svjetlanom Barišić i Nikolinom Štimac-Puž krenuli su organizirano u Osijek na Terensku nastavu.

Plan je bio posjetiti trgovački centar Portanova, zatim McDonalds i božićni sajam na trgu. Svaki razred je dobio obvezu odraditi određene zadatke koje su dobili od svojih profesora.

 Bilo je tu:- „Tajnog kupovanja“; - IT putem metode promatranja kako određeni gospod. subjekti obavljaju svoje poslove prodaje, izlaganja, demonstracije, prezentacije i dr; - „snimanja“ kako su uređene prodavaonice  u Portanovi ili štandovi pojedinih izlagača na božićnom sajmu.

Učenici 2. Prodavača su organizirano posjetili i McDonalds koji se nalazi na trgu. Tamo su u razgovoru sa voditeljem i samim obilaskom njihovih prostorija,  saznali puno korisnih informacija za svoj predmet Osnove marketinga.

Uz dosta obveza za svoje stručne predmete, učenici su imali i slobodnog vremena. Dok je dio njih uživao u komediji u Cinestaru, drugi su pokušavali srušiti što više čunjeva na kuglanju tj. Bowling-u. Bilo je tu i druženja uz kavicu, sok…hranu.

Vrijeme je „proletjelo“ jako brzo i mi smo se već u 19,30 vratili  u Valpovo, dosta umorni ali i zadovoljni obavljenom Terenskom nastavom.

Sada, u toplini svoga doma, učenici će analizirati i napisati svoje izvještaje, plakate ili napraviti prezentacije, koje će izložiti u svojim razredima.

Slike možete pogledati u izborniku Galerija slika. 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner