Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE „MLADI PODUZETNIK“ 2017./2018. PDF Ispis E-mail
Subota, 03 Ožujak 2018 14:58
mladi-poduzetnik

U petak, 2. ožujka 2018. u Srednjoj školi Valpovo održano je međužupanijsko natjecanje u disciplini „Mladi poduzetnik“. Natjecanje „Mladi poduzetnik“ ostvaruje se na školskoj, (među)županijskoj i državnoj razini.

Cilj natjecanja je poticanje učenika na povezivanje teorijskog znanja sa stvarnošću, razvijati kreativnost, samopouzdanje, međusobnu suradnju i interes za ekonomskim zvanjem te mogućnost bavljenja poduzetništvom u budućem životu. Natjecanje učenika realizira se kroz skupno natjecanje. Pravo sudjelovanja na svim razinama imaju učenici četvrtih razreda ekonomskih škola. Skupno natjecanje obuhvaća sadržaj svih godina učenja pojedinih predmeta tijekom srednjoškolskog obrazovanja važnih za taj oblik natjecanja.

Učenici u skupini od tri člana rješavali su poslovni zadatak koji je zahtijevao praktičnu primjenu znanja iz nastavnih predmeta: poduzetništvo, marketing, poslovne komunikacije, strani jezik s dopisivanjem, računovodstvo i informatika.

Na natjecanju je sudjelovalo četiri ekipe koje su se uspjele plasirati na međužupanijsko natjecanje i to škola iz Osijeka, Našica i Đakova.

Domaćin međužupanijskog natjecanja „Mladi poduzetnik“ bila je Srednja škola Valpovo koja je besprijekorno organizirala i provela samo natjecanje. Zahvaljujemo učenicima i njihovim mentorima na pokazanom znanju, kreativnosti, inovativnosti i poduzetnosti, te na dostojanstvenom predstavljanju svoje škole.

Prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Petra Bešlić, Doris Butor, Marina Milošević, učenice Ekonomske škole „ Braće Radić“ Đakovo pod vodstvom mentorice profesorice Jelice Paradžik Lazarević, kojima upućujemo čestitke na postignutom uspjehu i nadamo se pozivu na državno natjecanje.

Slike možete pogledati u izborniku Galerija slika. 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner