Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

NEZGODA S VATROGASNIM APARATOM PDF Ispis E-mail
Utorak, 27 Ožujak 2018 08:37
vatrogasni-aparat

“Hoće li i ovo završiti na školskoj stranici?”, postavio je pitanje jedan učenik naše škole(mislim da je bio iz 4. A, : ) ). To pitanje nas je potaklo da vijest o nezgodi u školi objavimo na školskoj stranici.

Naime, u četvrtak 22. ožujka 2018. godine došlo je do male nesmotrenosti te je vatrogasni aparat u prizemlju škole pao sa držača, a kako nije imao osigurač počeo je “ludovati” te ispuštati bijeli prah. Taj dio škole ispunio se bijelim dimom i upalio se požarni alarm zbog toga što se vatrogasni aparat ispraznio. Nazočni učenici isprva nisu bili svjesni što se događa te su pokušali izbjeći taj dim. Svi su brzo reagirali i učenici i profesori, nitko nije bio ozlijeđen, već su samo svi bili pod malim šokom i u brizi jedni za druge. Nakon što je vatrogasni aparat prestao gasiti požar kojega nije ni bilo, nekolicina učenika i profesorica Jelkić udružili su snage te očistili taj dio škole u kojem se nezgoda dogodila. Opremili su se svim raspoloživim sredstvima kako bi očistili školu od praha.

Ova nas je nezgoda potakla da se osvijestimo i zapitamo o potencijalnoj opasnosti u našoj okolini i potencijalonoj opasnosti koja mi možemo postati za okolinu, o čemu su nam više rekli pedagoginja škole Z. Lončarić i prof. M. Kupanovac. Također, zajedničkim snagama postajemo jači te se lako suprotstavljamo izazovnom poslu čišćenja.

Slike možete pogledati u izborniku Galerija slika.


 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner