Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

POSJET UČENIKA I PROFESORA SREDNJE ŠKOLE VALPOVO KONZUM AKADEMIJI PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 03 Svibanj 2018 12:52
posjet-ssv-zg

26.4.2018. učenici Srednje škole Valpovo usmjerenja Prodavač (2. i 3. razred) i usmjerenja Komercijalist (1. razred) sa svojim profesorima S.Krnjajić, S. Barišić i N.Štimac-Puž posjetili su Konzum Akademiju u Zagrebu.

Profesor S. Krnjajić, u sklopu nastavnog plana i programa i školskog kurikuluma, već treću godinu za redom u suradnji s Konzum Akademijom organizira posjet Akademiji gdje se za učenike organiziraju zanimljiva predavanja predstavljanje kompanije i predstavljanje zanimanja Prodavač. Uz to se organizira praktični dio rada u školskoj prodavaonici i na blagajnama (simulacija rada na blagajni i slaganje planograma) što se do sad pokazalo vrlo zanimljivim i vrijednim iskustvom.

„Ovogodišnji naš dolazak obogaćen je i posjetom pravoj prodavaonici i to ne bilo kojoj već Super Konzum Radničkoj, P-3200. Odlično su se poklopile okolnosti s obzirom da je taj dan otvorena prodavaonica "Iz domaćih krajeva" u sklopu SK Radničke tako da su sami učenici ali i mi profesori obogaćeni jednim novim iskustvom veselo najavili posjet i sljedeće godine.

Uistinu je to bio doživljaj jer toliko pozitivnih dojmova učenika i samih kolega profesora dugo nisam čula. Posebno oduševljenje se desilo u obilasku Super Konzuma Radničkoj gdje nam je poslovotkinja gđa Ljiljana Čaćko na svoj svojstven, strastven, veseo i ljubazan način dočarala poslovanje ove prodavaonice koja je prošle godine (od 15 koje su se natjecale) proglašena najboljom u Evropi.

Zahvaljujemo se njoj ali i cijeloj Konzum ekipi sto su nam i ove godine “otvorili svoja vrata“ i pokazali nam i naučili nas nečem novom.

Na kraju evo kratkog osvrta na naš dolazak gđe Eli Borić - Specijalist za razvoj i unapređenje usluge:

“Zahvalni smo na posjetu učenika i profesorica i na višegodišnjoj suradnji Škole i Konzuma.

Zahvalni smo na povjerenju koje nam je ukazano, a vjerujemo da smo uloženim trudom u prijenosu i dijeljenju informacija upravo to povjerenje i opravdali već treću godinu za redom.

Vjerujemo da razmjena iskustva, stjecanje novih iskustva i znanja uvelike doprinose razvoju i oblikovanju ovih mladih ljudi.

Veselimo se novom susretu i novim druženjima jer do tada ćemo sigurno imati nešto novo za podijeliti s vama u našoj riznici znanja.

Konzum ekipa"

Slike možete pogledati u izborniku Galerija slika.


 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner