Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

ANTONIO MAGDIĆ PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 13 Svibanj 2018 17:00
antonio_magdicIme mi je Antono Magdić. Imam 18 godina i polazim smjer elektrotehničar u Srednjoj školi Valpovo. Trenutno završavam 4. razred. Dolazim i Donjega Miholjca.

Elektrotehnika me je zanimala još od 6. razreda osnovne škole čime je započelo stvaranje elektrotehničog znanja izvan škole, a od upisa u srednju školu, i u školi. 

Profesor Boris Puljek, koji je primijetio moje znanje, odlučio me je poslati na Državnu smotru radova zbog mojih ideja za moj i ostale završne radove u razredu. Profesoru sam predstavio svoju ideju za izvedbu i realizaciju, što mu se svidjelo, te je uz nekoliko stručnih savjeta dopustio da sam realiziram rad. S izrađenim radom, koji je mjerio izmjenične i istosmjerne električne veličine, krenuli smo u Zagreb na smotru. Rad nije bio među prva tri mjesta pri rangiranju radova, ali s financijskim sredstvima uloženim u rad bilo je dovoljno dobro.

Sa znanjem stečenim u srednjoškolskom obrazovanju i izradom hobby projekata kod kuće, odlučio sam ići na fakultet u Zagreb ili Osijek te proširiti svoje znanje što bi mi otvorilo mnoga vrata u traženju posla u struci. Također, želio bih svoju viziju prenošenja vrijednosti električnih veličina na prikaz mobilnih telefona, što je realizirano u mom završnom radu, realizirati i razviti u uređaje za uporabu u elektranama i elektromotornim pogonima.

Napisao: Antonio Magdić, 4. el

Uredili: novinari SŠ Valpovo

 

antonio-1 antonio-2


 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner