Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

BESPLATNI LIJEČNIČKI PREGLED PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Srpanj 2018 09:39

Upisi_skolePoštovani,

dostavljamo popis zanimanja za koja će Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek ove godine financirati liječničke preglede za upis učenika (1. razred srednje škole) u deficitarna zanimanja:

*         Zidar

*         Tesar

*        Vozač motornih vozila

*         Bravar

*         Strojobravar

*         Limar

*         Stolar

*         Vodoinstalater

Učenike, koji ostvaruju pravo upisa, slobodno možete uputiti na našu adresu: Kneza Trpimira 2, soba 31 ili u ispostavu Zavoda za zapošljavanje u vašem mjestu po uputnicu za besplatni liječnički pregled u medicini rada.

Po zaprimljenoj uputnici učenici će dobiti termin liječničkog pregleda u ugovorenoj ustanovi medicine rada.

Za područje Donjeg Miholjca i Našica, zajedno s Đuđenovcem radi se o Ustanovi za zdravstvenu skrb Intermed, na adresi u Našicama Bana Jelačića 15.

Za područje Osijeka, Valpova, Belog Manastira i Đakova radi se o Poliklinici Turjak, na adresi u Osijeku, J. J Strossmayera 163.

Također vas molimo da nam čim budete mogli obavezno pošaljete konačne ljestvice s brojem učenika u ovim zanimanjima kako bi mogli izdavati uputnice.

Učenicima bi trebalo naglasiti kako će na liječničke preglede biti obavezni ponijeti od svojih liječnika opće prakse potvrdu koja uključuje ispis iz kartona.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nejasnoća, slobodno mi se javite.

Lijep pozdrav,

Katarina Katulić| Viši stručni savjetnik za profesionalno savjetovanje i rehabilitaciju, Odsjek profesionalnog usmjeravanja i obrazovanja | +385 (31) 252 526 | +385 (31) 252 375 (fax) | HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE | Regionalni ured Osijek | Kneza Trpimira 2, 31 000 Osijek

 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner