Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

NEŠTO DRUGAČIJI RAZREDNI SAT PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 26 Studeni 2018 19:46

ck3Učenice 2. b razreda opće gimnazije Elena Abramić i Vanessa Stuparić članice su Gradske organizacije Crvenog križa Valpovo. U petak, 23. studenoga, na razrednom satu održale su radionicu pružanja prve pomoći. Cilj ovog sata bio je da se učenice predstave kroz aktivnost kojom se bave u svoje slobodno vrijeme, ali i da usput nešto korisno naučimo.

Vanessa i Elena pobrinule su za neophodne rekvizite, kao i za dodatne predavačice, također članice Crvenog križa, Emu Abramić i Paulu Cvenić. Paula je učenica četvrtog razreda Medicinske škole, a Ema prvog razreda Ugostiteljske škole u Osijeku. Ove četiri djevojke održale su doista vrlo kvalitetno predavanje na kojem su demonstrirale postupanje kod različitih vrsta ozljeda. Saznali smo i kako pozvati hitnu pomoć te koje podatke pri tome treba dati.

U razredu nije manjkalo učenika koji su se i sami uključili u radionicu, bilo da su predstavljali unesrećenog, bilo da su se i sami okušali u nekoj od tehnika pružanja prve pomoći.

Cijeli razred zaslužuje pohvalu za suradnju, a predavačice Paula, Ema, Vanessa i Elena za kvalitetno pripremljenu i održanu radionicu.

Slike možete pogledati u izborniku Galerija slika.

 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner