Projekti

ONLINE KATALOG KNJIŽNICE
Baner
FACEBOOK PROFIL KNJIŽNICE
Baner
TEČAJEVI U MOODLU
Baner
CARNET WEBMAIL
Baner
E - Dnevnik
Baner

PROGRAM "VJEŽBAONICA" PDF Ispis E-mail
Utorak, 24 Travanj 2018 12:28
igraonica

U današnje vrijeme ubrzanog života, pretjerane usmjerenosti čovjeka prema višem životnom standardu te ubrzanog informatičkog razvoja ljudi su sve više fizički neaktivni, a najugroženija su djeca koja, na žalost, svoje slobodno vrijeme provode zaokupirana suvremenim tehničkim dostignućima počevši od mobitela, tableta, računala pa na dalje.

Više...
 
SREDNJA ŠKOLA VALPOVO NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI U ITALIJI PDF Ispis E-mail
Petak, 23 Ožujak 2018 19:05
italija-ssv-konf

Srednja škola Valpovo je i ove godine sudjelovala na međunarodnoj konferenciji BRI-ES (Bridging Industry with Secondary and Post-Secondary Education) koja se održala u ENAIP Centru za stručno usavršavanje u Udinama 15. ožujka 2018., u suradnji s ISIS "Cankar-Vega-Zois" iz Gorice i ISIS "J. Štefan" iz Trsta.

Više...
 
ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 25 Veljača 2018 12:41
zimska-skola-fizike

Dana 24.2.2018. učenice i učenici opće gimnazije i smjera elektrotehničar su zajedno sa svojim profesorima fizike, Dunjom Strakom i Vlatkom Vujnovcem posjetili 9. Zimsku školu fizike koja se održala na Odjelu za fiziku u Osijeku.

Više...
 
ADVENT KROZ MATEMATIKU PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 14:59

vecer-matDana 7. prosinca 2017. godine u Osijeku, III. gimnazija Osijek je bila domaćin radionica ,,Večeri matematike'' pod pokroviteljstvom ,,Hrvatskog matematičkog društva''. Učenici 3. i 4. razreda gimnazije te elektrotehniče škole Srednje škole Valpovo s voditeljicama, profesoricama: Draženkom Mikić i Tihanom Weigand sudjelovali su na navedenim radionicama.

Više...
 
10 ŠKOLA - 10 UMJETNIKA PDF Ispis E-mail
Petak, 01 Prosinac 2017 21:39
slika11

U petak 24. studenoga održan je trinaesti po redu muzejsko-edukativni projekt „10 škola- 10 umjetnika“ u Modernoj galeriji u Zagrebu.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Baner
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Baner
Agencija za odgoj i obrazovanje
Baner